2013. március 11., hétfő

2012. december 31.


Kedveskéim!
Alant elmesélem nektek micsoda csudálatos muriba torkollt a szilveszter éjszakám.

1.jelenet
K. Zsuzsa (25, hajadon) szilveszteri mulatságba igyekszik, melynek alapja - az előzetes egyeztetések szerint - iszonyú filmek és nagy mennyiségű szeszesital kombinációján nyugszik. Táskájában whisky és pezsgő, szívében víg dallamok, testében egyelőre 0 ezrelék alkohol. Meglát egy zebrát, gondolja, az expeditív előrehaladás érdekében igénybe veszi. Kecsesen rálép és már félúton jár, mikor....

Következik a 2. jelenet, melyet Zsuzsa a levegőben suhanva tölt. Technikáját bármiféle rendeltetésszerűen repülő állat megirigyelhetné. (Sajnos egy ilyen sincs közel s távol, így a taps elmarad.)

3. jelenet
A Suzuki Airlines eme különleges járata döbbenetes hangeffektek kíséretében nagysikerű kényszerleszállást hajt végre az aszfalton, melyet elborítanak a táskák, az autóalkatrészek és szemüvegdarabok. Zsuzsa alkatrészei a helyükön és megnyugtatásul közlöm, hogy a már fent említett alkoholok kitűnő egészségnek örvendenek. (Ellenben a süteményesdoboz halott, így a rétesek irdatlan masszává keveredtek össze, de ezzel csak később szembesül.)
A becsapódás nyomán kráter támad és 7-es erősségű földmozgás. Elhangzik még néminemű káromló kifejezés és számos elhaló sikoly.

4. jelenet
Néhány érdektelen közjáték. (Pl. Zsuzsa megtudja, hogy a "magafajták" fő tevékenységi köre kimerül az ivás-drogozás-verekedés szentháromságában.) Ezeket ugorjok is.

5. jelenet
Kórházban, ahol fess doktorok és attraktív ápolófiúk hathatós közreműködésével, néhány órás duhaj taszigálás, tetováláscsodálás, röntgen, ovációval kísért vetkőzés és ultrahang után K. Zsuzsa boldogan távozik begipszelt bal lábbal és jobb kézzel, mely utóbbi leginkább egy kalózkampóra illetőleg egy lajhárkaromra emlékeztet. Haza is szállítódik rögvest autóban és karban hordozva. (Kösz, Zoli, bár a testtömegemre vonatkozó "finom" célzásokat kihagytam volna...:) )
Sajnos mivel ily ügyesen esett és törött, nem kaphat mankót sem. Egyedül kell tehát szembeszállnia az élet sötét oldalával.

6. jelenet
Kontroll másnap. Ítélet: egy hét fekvőgipsz.
Boldog új év.
:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése